Hvad får du ud af et forløb hos os

Masser af overskud og energi i dagligdagen. Værktøjer som du kan implementere i dagligdagen uanset om det drejer sig om kost eller træning. Du taber dig på den helt rigtige måde, får en langt bedre kondition, får øget muskelmasse og når det/de mål du har sat dig.

Du får kickstartet din nye sunde livsstil, og de gamle vaner forsvinder stille og roligt og erstattes af nye, langt bedre. En ting er sikker uanset om du vælger den personlige træning 1:1 eller den personlige træning på et mindre hold, så bliver det motiverende, inspirerende, sjovt, hårdt, masser af sved på panden, og fornyet energi både fysisk og mentalt.

Er du klar til at starte din nye livsstil? 

Foredrag

Skadesforebyggende træning. Motivation ift. livsstilsændringer. Optimering af kost og træning. Foredraget vil oftest indeholde både teoretisk og praktisk oplæg, så du/I får mest muligt ud af foredraget. Hvordan kan dine sælger øge salget af jeres produkter. Hvordan bevarer du motivationen både ift. de kortsigtede og langsigtede mål i dit firma? Vi har igennem de seneste år holdt foredrag for forskellige firmaer, samt idrætsklubber.  

 

FYSIOFIT IvS | CVR: 37634565 | Vinkelvej 32F, 8800 Viborg